Mona Lygres 10 bud:
- anvendes mot barnevernet

 

1. Lytt til erfarne barnevernofre: Dersom du får et uventet brev fra barnevernet, så kast det i sylinderarkivet (søppelet). La de neste brevene gå samme veien.

2. Legg på røret umiddelbart, dersom Prusselusken (den barnevernansatte, som oftest en bitter kvinne) ringer. - Taksameteret begynner å tikke i det øyeblikket du svarer, og du kommer ikke til å kjenne igjen den samtalen når du omsider får lest igjennom journalnotatet.

3. Kontakt en av de advokatene som jeg under tvil kan anbefale, og krev at advokaten skal tilskrive Prusselusken om at hun er nødt til å ha en stevning klar i hånden før hun får deg på talefot. - Og du har rett til å ha et vitne (ev. advokat) til stede, uansett om det tar et par timer.

4. Ikke la Prusselusken få sette sine bein i ditt hus før hun kan fremlegge en "beslutning, ransaking," som skal være godkjent av en embetsmann. Og for Guds skyld, ikke la deg smigre av Prusselusken sin tillærte vennlighet, for da kan barna dine bli foreldreløse i løpet av natten. Og bare så du vet det, så nyter Prusselusken å hale ut tiden for å kunne skrive ned mest mulig oppdiktet dritt om deg, som hun vil fremsette som en absolutt sannhet i retten.

5. Vend om i tide: Dersom du har gått i fella og Prusselusken henger som en klam hånd rundt halsen på deg - så må du stikke av med barna i en snøkave. La ting være ting og kom dere i sikkerhet. Reis til Spania eller Island og søk politisk asyl. Disse familievennlige statene kritiserer norsk barnevern, og når de får en strøm av flyktninger fra Norge, så er de nødt til å reagere enda kraftigere.

6. Livsfare! Sett aldri din fot over dørstokken på torturkammeret til en tilsynelatende sympatisk sakkyndig psykolog som barnevernet har oppnevnt, for da er du ferdig (pang!). Disse partiske spyttsleikerne som skjeler til fremtidige oppdrag, innbiller seg at de har røntgensyn, og noen av dem tror om seg selv at de er så dyktig at de kan utrede deg bare ved å få utlevert ditt navn og adresse.

7. Grav deg ned i §-ene: Dersom Prusselusken har kidnappet barna dine, så anbefaler jeg deg å prosedere din egen sak. Saken din kan ikke bli verre enn den er, og fordelen med denne metoden er at du får stille opp med dine egne utvalgte spesialister som vitner.

8. Hvis du absolutt bare må ansette en advokat, så må du sparke vedkommende dersom han/hun antyder at du bør samarbeide med Prusselusken. Bare til orientering, så er advokatene indirekte medskyldige i myndighetenes skjulte folkemord.

9. Stol på deg selv: Still krav, bryt tausheten og krev at rettsaken din skal gå for åpne dører. Krev at dommeren skal protokollere alle påstander, samt vitneutsagn. På denne måten bygger du opp saken din slik at du kan bringe den inn for menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg.

10. Smil - smil - smil! (Og, det er synd å si det;) - men du er i godt selskap med tusenvis av likesinnede. Ta kontakt med dem - det hjelper i hvert fall på humøret!

 

Mona Lygre er leder for Gruppen til Familiens Selvstendige Rett.